Hydrauldrivna Kolvpumpar

Hydrauldrivna kolvpumpar är avsedda för att hantera tuffa pumpapplikationer inom en rad olika industrier. På Zander & Ingeström är vi stolta över att samarbeta med Putzmeister, en ledande aktör inom tillverkning av hydrauldrivna kolvpumpar.

Vad är Hydrauldrivna Kolvpumpar?

Hydrauldrivna kolvpumpar är en typ av deplacementpump framtagen för betongindustrin men som Putzmeister vidareutvecklat och anpassat för industrins krav och tuffare driftstider. flytta vätskor. De är kända för sin robusthet och förmåga att hantera svårpumpade vätskor och skapa väldigt höga tryck. Dessa pumpar är designade för att klara av utmanande arbetsförhållanden och krävande applikationer.

Hur fungerar Hydrauldrivna Kolvpumpar?

I en hydraulisk kolvpump skapas flödet genom rörelsen av kolvar inom pumpens cylindrar. När kolven rör sig bakåt, sugs vätskan in i cylindern. När kolven sedan rör sig framåt, skapas övertryck och vätskan pressas ut ur pumpen.

Användning av Hydrauldrivna Kolvpumpar i olika industrier

Hydrauldrivna kolvpumpar används i en rad olika industrier, men de är särskilt populära inom gruvindustrin för hantering av tailings. En vanlig tillämpning är "backfilling", där avfall från gruvdriften blandas med cement och pumpas tillbaka in i gruvan. Dessa pumpar används även för att pumpa avvattnat torrslam över längre sträckor eller till förbränning.

Hydrauldrivna Kolvpumpar från Putzmeister

Putzmeister, mest kända för betongpumpning, är även ledande inom tillverkning av hydrauldrivna kolvpumpar för industrin. Deras pumpar är designade för att klara av de tuffaste applikationerna och möta de mest krävande utmaningarna.

Köp hydrauldrivna kolvpumpar hos Zander & Ingeström.

Hos Zander & Ingeström, arbetar vi för att ge våra kunder de bästa lösningarna på marknaden. Vi är stolta över att erbjuda Putzmeisters robusta och effektiva hydrauldrivna kolvpumpar, och vi står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta pumpen för dina behov.