Om Zander & Ingeström

Zander & Ingeström är ledande partner inom pump- och värmeteknik. Vi erbjuder rådgivning, produkter och lösningar, service och reservdelar.
Tillsammans med våra kunder förbättrar vi industriella processer runtom i världen. Våra pumpar ger säkra läkemedel, goda köttbullar, rent vatten och jämn asfalt på vägarna. Våra pannor förser industrier med värme och energi.

Rätt pump på rätt plats sedan 1898

Zander & Ingeström är ett av de ledande företagen inom pump- och värmeteknik. Vi strävar efter att vara ditt bästa alternativ vid val av produkter och processer.

Du får samtidigt kvalificerad rådgivning och erbjuds hög teknisk kompetens i kontakten med våra medarbetare. Vår egen utveckling, kunskap och mångåriga erfarenhet, liksom val av produkter, ger dig trygghet.

Hos oss finner du medarbetare som förstår dina behov och delar med sig av sitt kunnande.

Z&I, som arbetsgivare, är medlem i Teknikföretagen och Svenskt Näringsliv. Vi är dessutom medlemmar i två, för oss viktiga, branschorganisationer: Svenska Pumpleverantörers Förening, även kallat SWEPUMP samt Vattenindustrin, som är mötesplatsen för vattenreningsindustrin i Sverige.

Zander & Ingeströms styrkor

Vi vill ta fram den bästa lösningen

Ett problem kan lösas med en standardlösning eller en lösning som ger mer. Vi tar reda på vad du verkligen behöver och kombinerar våra produkter till en kostnadseffektiv lösning. Vi är flexibla och orädda rådgivare, men vi är också ärliga. Du kan tryggt lita på att vi inte ger oss in i något som vi inte behärskar.

Vi är snabba och engagerade

Vårt jobb handlar om dig och din produktion. Därför svarar vi snabbt på din förfrågan och presenterar en lösning. Vi är alltid beredda att hjälpa till. Vi är frågvisa och engagerade, och vi kommer gärna ut på plats. Ingen affär är avslutad innan applikationen är installerad och testad och fungerar precis som det var tänkt.

Vi har spetskompetens för särskilt krävande lösningar

Vi har levererat lösningar i 120 år. Våra försäljningsingenjörer är trygga rådgivare i riktigt utmanande projekt. Vi gillar faktiskt när det är kladdigt, slitande, segt och krävande. Vi kombinerar expertis och erfarenhet med ett brett produktsortiment från världsledande leverantörer som valt oss som representanter på den svenska marknaden.

Innovativa tekniklösningar för ett hållbart samhälle

Vår vision och värdegrund

Vår vision är att vara det bästa alternativet för kunden. Detta når vi genom samarbete, ansvar, kvalitet, engagemang och respekt. Visionen är väl förankrad i vår värdegrund tillsammans och genom ständiga förbättringar.

Affärsidé

Z&I är ett försäljningsbolag med hög teknisk kompetens som erbjuder högkvalitativa produkter och system till svensk industri och förvaltning. Service och underhåll är en integrerad del av vår verksamhet. Vi skall erbjuda våra kunder utbildning inom våra produktområden. Vårt försäljningsområde är vad gäller genomströmningsvärmare och pumpar Sverige och för pannor även övriga världen inkluderat.