Dricksvattensystem

Önskas rykande hett vatten med en knapptryckning för att göra i ordning en kopp te, kaffe eller annan varm dryck? Med Zip dricksvattensystem är det inga problem. CLAGE erbjuder smarta system i olika utföranden. Kokande, kylda eller kolsyrade drycker kvittar, det finns en lämplig lösning för varje behov. Zip dricksvattensystem berikar tillvaron för kontor, matsalar, toppmoderna kök i hemmen, pentryn eller mötesplatser i kommersiella fastigheter.

Med de intelligenta dricksvattensystemen har väntetiden på kokande vatten upphört. Med en knapptryckning får man kokande hett vatten för att bereda te, kaffe eller andra varma drycker. De kan vara mer ekonomiska än konventionella te- eller snabbkokare, vilka ofta värmer upp mer vatten än man för tillfället använder.

Vissa modeller levererar även kylt dricksvatten eller till och med kolsyrat vatten. På så sätt är de nya dricksvattenmaskinerna ideala för dryckberedning på kontor, i matsalar, restauranger, på hotell och sjukhus. De är även praktiska för toppmoderna kök i hemmen och på mötesplatser i kommersiella fastigheter.