Doseringspumpar

På Zeta förstår vi vikten av precisa doseringsprocesser inom olika industriella tillämpningar. Vi är stolta över att presentera vår portfölj av doseringspumpar från Bran & Luebbe, ett företag som har specialiserat sig på att skapa lösningar med dosering i fokus. Våra pumpar är utformade för att dosera kemikalier med relativt små flöden, men med förmågan att motstå höga tryck. Kvalitet och driftsäkerhet ligger i centrum för våra produkter, med fokus på precision, noggrannhet och utmärkt repeterbarhet.

Olika typer av doseringspumpar

Vi erbjuder membranpumpar från ProCam-serien, vilka är idealiska för dosering av pannkemikalier och kan hantera tryck upp till 20 bar. De finns också i hygieniska utföranden för specifika användningsområden där renlighet och sanitet är avgörande.

Vårt utbud av kolvpumpar från Novados-serien är utmärkta för att hantera skumdämpare inom massaindustrin. Dessutom erbjuder vi kolv-membranpumpar från samma serie, vilka representerar våra premiumprodukter. Dessa pumpar är optimala lösningar för tillämpningar där det är absolut nödvändigt att eliminera risken för läckage.

För de mest krävande processerna erbjuder vi våra största processpumpar från Novaplex-serien. Dessa pumpar kombinerar robust konstruktion med hög kapacitet, vilket gör dem idealiska för krävande industriella miljöer.

Doseringspumpar från kvalitetstillverkare

Alla våra doseringspumpar produceras på Bran & Luebbe's fabrik i Norderstedt, strax utanför Hamburg. Den här platsen står för kvalitetsförsäkring och hög teknisk expertis, vilket säkerställer att varje pump som lämnar fabriken uppfyller de högsta standarderna för prestanda och tillförlitlighet.

Kontakta oss för rätt doseringspumpar!

Vi på Zeta är här för att hjälpa er välja rätt doseringspump för er specifika applikation. Kontakta oss idag för att lära er mer om vårt omfattande utbud av doseringspumpar och hur vi kan stödja er i er produktion och verksamhet.

1. Vad är en doseringspump?

En doseringspump är en typ av pump som används för att dosera exakt mängd av ett ämne eller en lösning vid specifika tidsintervall. De används ofta för att dosera kemikalier i olika industriella processer.

2. Vilka typer av doseringspumpar erbjuder ni?

Vi erbjuder olika typer av doseringspumpar från Bran & Luebbe, inklusive membranpumpar från ProCam-serien, kolvpumpar och kolv-membranpumpar från Novados-serien samt våra största processpumpar från Novaplex-serien.

3. Vad är skillnaden mellan membranpumpar och kolvpumpar?

Membranpumpar används ofta för att pumpa kemikalier och andra ämnen i små mängder och mot högt tryck, medan kolvpumpar oftast används för att pumpa större mängder ämnen under högt tryck.

4. Vad menas med hygieniskt utförande på en pump?

En pump i hygieniskt utförande är särskilt designad för att uppfylla höga sanitetskrav. Detta är vanligt i industrier som livsmedel, läkemedel och kosmetik, där renlighet och kontaminationsfri hantering är kritiskt.

5. Hur vet jag vilken doseringspump jag behöver?

Valet av doseringspump beror på flera faktorer, inklusive vilken typ av ämne som ska doseras, den erforderliga doseringsmängden, trycket och andra specifika krav i din tillämpning. Kontakta oss på Zeta, så hjälper vi dig att hitta den mest lämpliga pumpen för dina behov.

6. Var tillverkas era doseringspumpar?

Alla våra doseringspumpar tillverkas på Bran & Luebbe's fabrik i Norderstedt, strax utanför Hamburg, Tyskland.

7. Hur underhåller jag min doseringspump?

Regelbunden underhåll av din doseringspump är viktigt för att säkerställa dess optimala prestanda och livslängd. Det kan innebära rengöring, inspektion och byte av slitna delar. För specifika underhållsinstruktioner, se din produkthandbok eller kontakta oss på Zeta.