Lutz-B70V-Sanitary_1

Lutz B70V Sanitary

Konstruerad enligt de senaste direktiven för de höga kraven i livsmedels- dryckes- läkemedels-och kosmetikindustrin. 

Varsam, pålitlig och hygieniskt enligt 3-A Sanitary standard. Konstruerad enligt de senaste direktiven för de höga kraven i livsmedels-, dryckes-, läkemedels-och kosmetikindustrin. För optimal pumpning av tunnflytande till högviskösa medier.

Hygien och driftsäkerhet har högsta prioritet inom livsmedels-, läkemedels och kosmetikindustrin. Den nya excenterskruvpumpen Lutz B70V Sanitary övervinner utmaningen med varsam pumpning och är fri från bakteriefällor. State of the art: Lutz B70V Sanitary är certifi erad enligt „3-A Sanitary standard för Centrifugal och Positiva roterande pumpar, nummer 02-10“. Den nya designen ger en hög grad av bearbetning på alla fl ytande kontaktytor och säkerställer tillförlitlighet med låga underhållskostnader och fullständig manuell rengöring.

 

Kontakta oss

 

PRAKTISKT ANVÄNDNING I FOKUS
Hela konstruktionen av Lutz B70V Sanitary sätter praktisk användning i fokus. Därför har endast manuellt löstagbar, gängfria anslutningar använts i områden med kontakt med mediet. Lutz B70V Sanitary är lätt och snabbt att demontera för noggrann mekanisk rengöring och återmontering.

En öppen typ av fjäderbelastad mekanisk tätning är tillgänglig eller eventuellt en sluten version för att undvika direkt kontakt med produkten. Allt material och konstruktionstätningar uppfyller 3-A Sanitary standard.

Enkelt arbete: drivmotorn kan skiljas från pumpröret direkt tack vare den nya snabbkopplingen. Då kan du gå från en uppgift till den annan när som helst.

FRÅN TUNNFLYTANDE TILL HÖGVISKÖSA MEDIER
Med ett flöde från 12 till 50 l/min och ett arbetstryck på max. 10 bar är Lutz B70V Sanitary lämplig för pumpning av tunnflytande till hög viskösa medier. Tack vare låga pulsationer och låg skjuvningseffekt, kan både fasta och mjuka partiklar som små fruktbitar pumpas.

SÄKER TÖMNING
Designutförandet av pumpens inloppsdel säkerställer att fat, IBC behållare och andra kommersiellt tillgängliga behållare töms säkert och nästan helt från toppen. Mångsidig och varierande: du kan ”bygga” din Lutz B70V Sanitary pump efter de särskilda kraven i din process. Olika motorer och tillbehör finns tillgängliga för detta ändamål.

SPECIFIKATION
Varsam, pålitlig och hygieniskt enligt 3-A Sanitary standard. Konstruerad enligt de senaste direktiven för de höga kraven i livsmedels-, dryckes-, läkemedels-och kosmetikindustrin. För optimal pumpning av tunnflytande till högviskösa medier.

  • Vatten
  • Färg
  • Mjölk
  • Livsmedel
  • Läkemedel
  • Bensin
  • Diesel
  • Olja
  • Juice