På Zander & Ingeströms webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Alfa-Laval-LKH-flerstegspump_1

Alfa Laval LKH flerstegspump

Denna pump finns i två-, tre- och fyrastegsmodeller och kan ersätta upp till tre boosterpumpar i ett system. Detta vilket sparar utrymme och energi. Den klarar systemtryck på upp till 40 bar och ger matningstryck på upp till 19 bar.

Dessa pumpar används framför allt i processer som kräver högt tryck och låg kapacitet (t.ex. i bryggerier eller vid omvänd osmos och ultrafiltrering). Multistage-pumparna uppfyller 3A-standarden. Pumparna har långa serviceintervall och enkelt underhåll.

 

 

Kontakta oss

 

EGENSKAPER OCH FÖRDELAR HOS LKH MULTISTAGE

  • Skonsam produktbehandling
  • En axeltätning passar alla storlekar samt även LKHP-pumpar
  • Lätt ombyggnad från enkel till spolad axeltätning
  • Hygienisk design som medger CIP-disk
  • Låg energiförbrukning vilket ger hög verkningsgrad

 

Den självsugande LKHSP-pumpen passar som CIP-returpump eller för att tömma behållare, eftersom den kan pumpa vätskor som innehåller luft eller gas. Samtidigt erbjuder den många av de fördelar som återfinns hos hela linjen av LKH-centrifugalpumpar: låg energiförbrukning, låg ljudnivå och skonsam produktbehandling.

LKHSP består av en standard LKH-pump som försetts med en behållare, en backventil (normalt stängd) på inloppssidan, samt ett T-stycke och en backventil (normalt öppen) på behållarens retursida.